Atatürk İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın

Misyon: Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

Başarılar: 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Minikler Kategorisinde Halk Oyunları Kars İli Birinciliği 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Minikler Kategorisinde Halk Oyunları Bölge Birinciliği 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Minikler Kategorisinde Satranç sporunda İl ikinciliği

Saatler: Tam Gün: 8:45- 14:25
Isınma: Doğalgaz merkezi kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Taşıma hizmeti sunulmamaktadır. Ulaşım özel tur şirketleri tarafından sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0474 212 8231

WEB - https://karsataturk.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. İNÖNÜ CAD. ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO 14A MERKEZ / KARS

Biyoloji Laboratuvarı :2
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Kars Şehir Stadyumu yanı, Öğretmen Evi arkasında bulunmaktadır.

Adres - CUMHURİYET MAH. İNÖNÜ CAD. ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO 14A MERKEZ / KARS

Ulaşım Okulumuz etrafından şehrin dilediğiniz yerine her 15 dk. da bir dolmuş geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezinde bulunmaktadır.